De vele voordelen van een echte coffeeshop

Wiet

Als je graag een jointje rookt dan kun je dat natuurlijk thuis met vrienden doen, maar je wilt dat ook wel eens ergens in het openbaar doen. En als je perse binnen wilt zitten in plaats van buiten dan kan dat eigenlijk alleen in een echte coffeeshop. Dit is een cafe, maar dan waar je legaal een jointje mag roken. Normaal gesproken mag je in cafe’s überhaupt niet meer roken, laat staan wiet, maar in een coffeeshop mag dat dus wel. En je kunt er bovendien allerlei soorten wiet kopen om direct, ter plekke te kunnen gebruiken. Liever mee naar huis nemen of ergens in een parkje die wiet roken? Dat kan natuurlijk ook.

 

In een goede coffeeshop is het altijd gezellig

Er zijn natuurlijk vele soorten coffeeshops in ons land, en de ene is leuker dan de andere. In een echt goede coffeeshop hangt altijd een fijne sfeer. Het meubilair is er van goede kwaliteit, de ruimtes zijn gezellig ingericht, en er is tevens gedacht aan diverse vormen van vermaak. Denk maar eens aan een flipperkast, een voetbaltafel of gezelschapsspelletjes. Wees echter niet verbaasd als je steeds verliest als je flink high bent, want dan wordt je uiteraard wat minder helder. Gelukkig kun je in een goede coffeeshop ook gewoon neerploffen op een fijne bank of stoel, en een leuke tijd hebben samen met je vrienden. In veel gevallen hangt er zelfs een televisie, waarop je bijvoorbeeld belangrijke voetbalwedstrijden kunt kijken. Dat is in een coffeeshop met vrienden en een jointje erbij natuurlijk veel leuker dan thuis.

 

Wiet kopen in coffeeshops

 

Doordat het gebruiken van wiet in Nederland niet illegaal is is het op zich niet zo moeilijk aan te komen. Als je er echter zeker van wilt zijn dat het van goede kwaliteit is dan kun je het het beste in coffeeshops kopen. Daar kopen ze het namelijk in van gecontroleerde teelt, en weet je dus zeker dat het goed zit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *